Välkommen!

Här får du utrymme för hela dig, att vila och växa som människa. Genom att arbeta integrativt med både basen i forskning och akademi, liksom mellanrummet och närvaro - skapar vi meningsfulla möten som ger förändring och hälsa inifrån.

Min spets är att möta dig som önskar komma i kontakt med fler sidor av dig själv. Du är mest sannolikt en helt fantastiskt kompetent person som ändå upplever utmaningen som ibland uppstår inombords, genom att vara människa.

 

I en tid där psykisk ohälsa är vanligt förekommande och ökar i samhället vill jag bidra med en trygg plats för att utforska hur du kan skapa mer hälsa i ditt liv. Det ger dig som har kontakt med mig, ett rum att vila i och växa genom. Det kommer att ge dig mer tillgång till din inre röst och leda till mer balans och energi i livet.


Kanske har du egentligen allt som egentligen behövs i livet. Ändå vet du att det finns mer att uppleva - genom att gå inåt.

logga akka.jpg

Mitt namn är Tove Eloa Öberg. Jag är utbildad socionom med flera års erfarenhet av arbete med psykisk hälsa och ohälsa, chefs- och ledarskap, verksamhetsutveckling, förändrings- och projektledning liksom digitalisering. Parallellt har jag vidareutbildning inom stress och trauma. Inom den mer andliga världen är jag kristallhealer enligt Dauris tradition.

Men, välj med hjärtat. Mitt CV är inte särskilt viktigt om du inte tycker att du kan relatera till mig som person, eller uppleva det jag skapar som en trygg plats som du känner tillit för. Lita på din känsla – välkommen om det känns rätt!

Sedan 2017 har jag erbjudit samtal och meditationscirklar i Visby och online, parallellt med anställning inom offentlig sektor med fokus på hälsofrämjande arbete och verksamhetsutveckling. Jag tror på att skapa möten med mening för rika liv och inre hållbarhet.

 

 

Klicka här för att läsa mer om min bakgrund. Kanske är också du nyfiken på vad namnet Akka står för?

 

 

Referenser

"Jag har haft glädjen att möta Tove i flera olika sammanhang och det som för mig gör henne unik är den värme och trygghet hon skapar i mötet i kombination med en djup kunskap inom många områden som har med mänsklig utveckling att göra. Detta gör att jag har det största förtroendet för Tove i att guida, leda och coacha! I hennes rum är allt välkommet och det känns alltid både professionellt och personligt!"

"Din energi, dina idéer och vilja att bidra är verkligen önskvärda krafter och har varit en stor tillgång för mig i arbetet med MHFA."

"Jag har haft förmånen att jobba med Tove i flera projekt och hon är väldigt kompetent, positiv och kommunikativ. Hon har en exceptionell förmåga att lyfta sina kollegor till att både må bra och prestera i en arbetsgrupp och projekt. Mina bästa rekommendationer!"